onsdag, december 05, 2007

Majs

I måndags så började NT-veckan på min skola. Vilket betyder att det är NT-show på fredag. :D
Det är ju skoj och sådär.
På måndagen när man kom till skolan möttes man av en massa treor som delade ut tidningar som hoppade på en så fort man kom ut ur bussen. Väl inne i skolan så möttes man av en ganska förvånande (men också färgglad) syn. De hade nämligen satt upp lappar i hela skolan (den betydande delen av skolan, dvs cafeterian, trapporna, korridorerna, receptionen och så vidare) i olika färger med olika texter och budskap på. Det kunde till exempel stå: "Harry Potter dör", "Wikipedia elikamed MVG", "Den här lappen stödjer insamlingen för Regnskogen", "Simma lugnt", "Silence! I kill you"... osv :p Rätt busigt.

På engelskan så kom Victor försent.
Hans förklaring:
"Jo, jag försov mig litegrann, men så stannade inte bussen på busshållplatsen. Så jag kom inte hit förräns 5 i. Men så när jag kom till mitt skåp, så kom det massa hoppande bananer och höll på! Men här är jag nu. *suckar*"

Bews :D

Jag pratade med Sebastian, också. :) Han är väldigt trevlig... ^^
Han har klippt sig, så vi camade lite. ^^
Sebbe. Muhaw.

hm ^^

Igår (tisdag) var en jobbig dag.
På morgonen hade vi Medieproduktion i tre timmar. Vi skulle rita en glass i illustrator. Det gick ganska bra. Det blev väldigt fint, måste jag säga. :)
På eftermiddagen efter levnadsläran, så träffade jag Gustaf och Arvid i H-korridoren. De gick och köpte varmchoklad med grädde i cafeterian. Gustaf bjöd. Fast jag ville inte ha. Hehe. Men jag fick smaka ändå. Det var najsit gott. Fast varmt. hehe. Vi åkte hem sen. Arvid hittade en tidning i papperskorgen som han snodde. ^^

Jag gick till Hemköp efter skolan, för jag skulle köpa sallad, men de hade ingen sallad, så jag gick dit i onödan. :O Det är faktiskt ganska långt bort ifrån mig.
Jag träffade Viktor på Hemköp. :D
Han är väldigt het. *blush* :$

Lise: HEJ! :O
Victor: HEJ!

BLÄ. :D

Nuuu har jag Datorkunskap, men jag slutar nu. Hejdååå. :D

PUS PO DIG.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Villken sorlig ursäkt för att kommit försent xP hehe.

ghost sa...

hahaha jaaa, men det roliga vaar... att det var PRECIS vad som hände. xD Det ÄR nämligen hoppande bananer på vår skola, just nu. :D